Galavečer Chanelu patril Češke Kurkovej

Na počesť módnej značky Chanel sa v Metropolitnom múzeu v New Yorku konal exkluzívny galavečer. Medzi pozvanými prominentmi nechýbali najväčšie hviezdy filmu, hudby, a samozrejme, módneho biznisu.

Najväčšiu pozornosť si však nevyslúžili americké celebrity, ale rodáčka z Česka, modelka Karolína Kurková. Tá zaujala všetkých prítomnych bielou róbou s obrovským červeným nápisom I love you (Milujem ťa). Šaty, ktoré pripomínali perinu, boli hitom večera. Karolína patrí medzi tie najúspešnejšie tváre, aké Česko dalo svetu módy. Dá sa len polemizovať, či jej pozície v tomto biznise neprekonali aj legendárnu Evu Herzigovú, ktorá bola dodnes najznámejšou českou modelkou.

Okrem modeliek sa však na párty prišli ukázať aj speváci a herci. Nicole Kidman spôsobila menší rozruch, keďže v šatách jej trochu prečnievalo bruško. Je len otázkou času, kedy sa začnú (možno len nevydarenými) fotografiami zaoberať bulvárne noviny.

Niekoľko prominentných dám prišlo bez sprievodu, čo tiež vyvolalo zvedavé otázky novinárov. Sheryl Crow, ktorá chodí s cyklistom Lanceom Armstrongom bola podobne ako Ivana Trump sama. Aj herečka Jennifer Connely nechala manžela Paula Bettanyho doma. A pani Trumpovú čakala aj jedna nepríjemná povinnosť - zniesť vo svojej prítomnosti "novú pani Trumpovú". Ivanin ex-manžel Donald totiž na večierku tiež nechýbal a samozrejme prišiel s manželkou Melanie Knauss, ktorú si vzal pred niekoľkými mesiacmi.

ZDENO GÁFRIK, PRAVDA

obsah | kultura - kultúra