Prima odvysílá část finále slovenských VyVolených

Prima po diváckém úspěchu reality show VyVolení věří, že české diváky zaujme i finále slovenského sesterského podniku televize Joj. Divákům proto 25. prosince večer nabídne velkou část finálového večera. Do přímého přenosu finále slovenských VyVolených se Prima připojí ve 21:40, sdělila v pondělí mluvčí Primy Jana Malíková.

Slovenské soutěžící měli lidé v Česku možnost poznat během tří týdnů, kdy vilu v Bratislavě obývali společně s českými, neboť ti svůj dosavadní domov museli opustit kvůli sporům Primy a majitele objektu na pražské Harfě o nájemné a platnost nájemní smlouvy.

Čeští VyVolení se do vily v Bratislavě nastěhovali v pondělí 21. listopadu a pobývali v ní až do svého finále v neděli 11. prosince. "Rozhodli jsme se, že vyjdeme vstříc přání televizních diváků, kteří se neustále ptají, zda budeme vysílat slovenské VyVolené," uvedl v pondělí generální ředitel Primy Martin Dvořák.

Spolupráci s televizí Joj považuje i přes okolnosti, které k ní vedly, za úspěšnou. "Pevně věřím, že tato spolupráce nebude poslední," podotkl Dvořák.

Posledními účastníky slovenských VyVolených jsou devětadvacetiletý podnikatel z Popradu Jaroslav Gábor zvaný Rocky, jednadvacetiletá kosmetička z Nových Zámků Melinda Drevenková a sedmadvacetiletá návrhářka z Košic Jana Bombová. Postup mezi poslední čtyři si v neděli ve vyřazovacím duelu u diváků vybojoval i sedmadvacetiletý student z Bratislavy Aiman Sanz Luis. Hlavní výhrou jsou stejně jako u českých VyVolených ceny v hodnotě 11 miliónů, i když slovenských, korun.

ČTK

obsah | kultura - kultúra