Prievidžan údajne vie, ako splodiť syna

Prievidžan Peter Arpáš tvrdí, že prišiel na spôsob, ako splodiť potomka mužského pohlavia. Výsledok svojho niekoľkoročného výskumu si dal aj patentovať. Arpáš sa totiž domnieva, že "tento patent sa dá priemyselne využiť v spermobanke.

V spermobanke môžeme vďaka tejto technike odberu vzoriek garantovať splodenie dieťaťa mužského pohlavia," uviedol.

Arpášov patent spočíva podľa jeho slov v milovaní. "Je potrebné urobiť päť až šesť pohlavných stykov v čo najkratšom časovom intervale, približne 3 až 6 hodín. Spermie je potrebné pri každom pohlavnom styku umiestniť mimo vagíny a iba pri poslednom pohlavnom styku spermie umiestniť do vagíny," vyhlásil objaviteľ, ktorý chce svojim riešením pomôcť viacerým kráľovským rodinám, ktoré nemajú následníka trónu mužského pohlavia. Arpáš však pripomína, že "na želaný výsledok majú vplyv aj sociálno-ekonomické podmienky, miera nasadenia a vek. "Keď bývate u svokry, je problém urobiť šesť čísel za deň, a najmä starší muži môžu mať problém s výkonnosťou a zvládnuť niekoľko milovaní za sebou," vysvetlil Arpáš niektoré faktory.

Arpáš si je istý, že tento jeho recept, ktorý podrobne rozpracoval na vyše 150 stranách, stopercentne funguje. Dôkazom je podľa jeho slov syn, ktorý sa mu vďaka tejto technike narodil pred šiestimi rokmi, povedal tento inžinier architektúry.

SITA

obsah | Slovenská republika